2019-06-03 1354 浏览
莲园无服务都要加一系跑马地想食粥选择不多, 见到莲园有个 粥+时菜 套餐就行入去. 一入门口就见到枱面有一大堆杂物, 碗碟,餐具咁。老板娘指我去最后的一张台(四围都系杂物), 我企左一阵, 指住近门口个卡位礼貌地问 “我坐呢度得吗?”, 得到不耐烦的回应”你咪坐啰啰啰(拖长尾音)". 咩事啫....我都系想食饭姐.....叫咗艇仔粥+生菜走油。粥底绵,味道正常,但系配料好少好少,无瘦肉,猪皮鱿鱼系缩水版,切到得手指甲咁短。 期间有人入内买糖水,老板娘又大大声话咩都无,而家无人食,糖水都费事煮。成间铺头就系唔忧做咁。最后加单 莲蓉西米露。好传统中式酒楼的甜品, 厨房会翻热上。坐对面的女士叫了一碟牛筋捞面加热奶茶,买单超过$100.零服务都要收加一, 想比人闹可以入去
莲园无服务都要加一

最后加单 莲蓉西米露。好传统中式酒楼甜品, 厨房会翻热上。

坐对面的女士叫了一碟牛筋捞面加热奶茶,买单超过$100.

零服务都要收加一, 想比人闹可以入去