2022-04-18
我钟意食嘅甜野好少,但系Cinnabon 系其中一样咁甜但系我又会食嘅嘢,另外Lotus Biscoff 饼干都系一样!点知佢哋而家新出左只!Lotus Biscoff X Cinnabon ! OMG ! 两样我最爱嘅嘢放埋一齐点可以唔试吓。Lotus biscoff Cinnabon 好香脆嘅饼干味,不过整体可能会有少少干,配返杯嘢饮就冇问题,我觉得最正系可以食Biscoff Cinnabon 觉得唔够再加樽酱,带埋返屋企,加料咁样揸埋落去食…..Raspberry honey Cinnabon 呢个平时好少叫,但反而个味道几好,湿湿地冇咁干,比起莲花饼味嘅话系甜咗少少🤏Manukau honey x oat milk 好饮好特别,反而vanilla ice coffee就冇咁特别。仲有,原来以前成日去奥运,但系佢铜锣湾分店系有咸食!Beef Panini 入面仲有啲cheese 😋 下次再嚟试埋其他 panini
Lotus biscoff Cinnabon
Raspberry honey Cinnabon