2022-08-10
🆁🅴🅳 🅾︎🅱︎🅹🅴🅲🆃🇭🇰用30斤蕃茄🍅熬制嘅浓汤🍲无加茄膏茄汁完全真材实料 就算饮完成碗汤之后都唔会口干觉得有味精🤤配料都好用心﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/炭烤风味鸡扒葛丝🐣 $74/ (4.4/5)鸡扒份量足料又厚 个皮脆而有炭烤味🔥肉质嫩滑juicy💧葛丝嘅面底好少见☺️系幼身啲嘅薯粉 好烟韬挂汤一流🥰蕃茄汤有满满嘅茄蓉 好杰身 酸甜好新鲜🥫最加分嘅仲有葱同炸蒜🧄好香口即刻口感丰富啲😋提提大家呢款面要快啲食 如果唔系吸咗汤就越发越涨🙈/秘制猪扒刀削面🐖 $74/ (3.9/5)猪扒见都系推介所以嗌咗🐷相比之下无咁特别😌但系不得不赞肉质都好稔🥳睇落瘦无肥膏 但系食落有啲油脂感😉刀削面煮得好有弹性同咬口/特级牛魔王刀削面🐄 $134/ (4.3/5)摆盘超澎湃🫶🏻系牛魔王嘅天堂🥩牛肩胛 和牛𦟌 和牛牛丸同最signature嘅牛骨髓🐮店主教食法一可以用匙羹撩骨髓试吓🤍之后再捞落汤 牛油味好浓🤩令汤底更有层次 最钟意和牛𦟌好软稔牛味好重 但系有少少贵🥲之前见过其他review话铜锣湾分店又要排好耐质素又一般🥺但系九龙湾坐得舒服之余 店员又好nice🤩﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/炭烤风味鸡扒葛丝🐣 $74/ (4.4/5)
/秘制猪扒刀削面🐖 $74/ (3.9/5)
/特级牛魔王刀削面🐄 $134/ (4.3/5)
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎