今晚再过来帮衬, 见到有蕃茄🍅汤底不如试下😀叫左菜心木耳同猪润, 转上海拉面不用额外收$🤩, 加十蚊可以要二只鸡翼, 我要左香草鸡翼, 配冻豆浆, 等左一阵, 豆浆先到, 饮左一啖, 够冻唔甜😁 再等左一阵, 汤面送来, 又系饮啖汤先, 饮到蕃茄🍅同猪润水加埋的味道, 好甜好好饮🫶忍唔住要先饮多几啖, 上海拉面都比得几多, 入面亦有d芽菜韭菜同腐皮😘 拉面好味🤭浸左汤更好食, 而且出面好少有得提供, 又不另收费☺️ 食菜心好甜亦煮得好淋😆木耳也爽脆😄 猪润真系有惊喜, 除左比得好多之外, 居然唔系硬唔系粉, 系超级爽脆, 而且旧旧都系敢👍💕 浸左汤又系好好味🥰, 整体都真系好ok, 香草鸡翼送来也热辣辣😋好重香草味, 亦唔淋无雪味, 好食🥰😍 而且最主要佢d汤底唔会劲肥好油, 食落都比较清淡😚已经成为我其中一间至爱粉面店😍
2024-09-14