2023-03-17 156 浏览
大推// 瑞士汁鸡髀🍗调味刚刚好,唔会太甜,鸡髀大大只,好入味之余,肉质仲keep到好有弹性.二推//花胶鸡汤泡饭平时好少食泡饭,难得见到有得转饭,即刻试试佢,比食米线再可以食得出个汤头,不过饮晒成碗汤应该都几肥下🤣因为佢真系太足料,入面嘅鸡接近有例牌嘅份量,仲有好多大大块嘅花胶.三推//丁丁旦治(烘底)本身想叫个普通蛋治,见到佢推介就咁左呢个丁丁旦治,估唔到竟然出奇地好夹(゚o゚;;个蛋好滑,配埋香口嘅五香肉丁,真系好好味,面包可以唔烘底,因为啲肉丁其实点都会整湿个包🙃.上汤灼蛙姓菜 $28大大碗,我谂3-4个人食都够.炸鸡翼 一定一定一定要试枱即刻食,放耐左竟无咁好味,新鲜炸起个下好脆,而且好juicy .冻柠蜜(少冰少甜二片柠檬)好搞笑有得拣几多块柠檬🍋.葱油鸡(倒牌)啲鸡都唔洗多讲,真系好滑而且好出色(*¯︶¯*).华田脆脆
大推// 瑞士汁鸡髀🍗

二推//花胶鸡汤泡饭

三推//丁丁旦治(烘底)

上汤灼蛙姓菜 $28大大碗,我谂3-4个人食都够

冻柠蜜(少冰少甜二片柠檬)好搞笑有得拣几多块柠檬🍋
葱油鸡(倒牌)
啲鸡都唔洗多讲,真系好滑而且好出色(*¯︶¯*)

华田脆脆