2021-01-09 596 浏览
有人话嘉宝嘅薯格先系皇道,都有人大赞佢嘅蕃薯条,今次外卖就嗌哂佢!!😂Ok,翻返黎burger 先🥲我叫左香辣蘑菇烟肉汉堡,佢就系double burger,其实一直唔想外卖因为惊个包体会湿哂,但结果竟然无,仲好似现场食咁,加分🥲🥲! 包体黎讲最impressed我嘅系已退出香港嘅日本 freshness burger,佢地嘅包体系做得最好,无论软硬度,湿润度同「香」度。嘉宝包就差少少,但都系OK,唔差。Burger 咬左之后无散到碎,亦唔系干净净,配嘅生菜同蕃茄都新鲜,香辣酱真系有少少辣(Ref: 我食辣食度系谭仔重庆二小),几惹味~ 蕃薯条真系几好味,拍得住 wingman 🤪🤪,我食左好多,薯格好食过KFC🤪🤪🤪(佢嘅茄汁都系高质)Overall,我会拣嘉宝多过Hero’s Friday🤗🤗

2021-01-03
  • 香辣烟肉蘑菇芝士牛堡