之前已经听过朋友介绍Sodam Chicken嘅炸鸡唔错,今次终于有机会同男朋友试下!嚟之前我已经有目标要试佢地期间限定嘅黄金咸蛋炸鸡,不过原来一定要叫套餐先会有呢个口味,所以最尾我地叫咗个二人餐($398)小食薯条够厚身,新鲜炸起够晒香口,配埋紫菜粉好好味!双并炸鸡我地拣咗黄金同柠檬柚子风味!每样鸡件大约七件,无骨炸鸡炸得好香脆,咬落肉质够嫩而且有肉汁!鸡件上面布满咸蛋黄,够晒咸香,唯一系有少少油,最好多啲人share!相反柠檬柚子就比较清新,食多几件都OK。水冷面够晒冰冻,食完咁多热气野食番啖面酸酸地咁,感觉好舒服!只系稍嫌面质有点硬!另外男朋友强烈要求食pizza,所以我地散叫咗一个热带风情薄饼,意想不到地好好食!薄身饼底焗得好脆身,上面啲料亦落得好足,虽然饱饱地都忍唔住清晒个Pizza,值得推介!总结:呢度嘅食物水准相当唔错,作为韩国炸鸡店,炸鸡好固然系必需,不过估唔到其他食物都令人喜出望外,适合一大班朋友聚会开心Share😋

小食薯条够厚身,新鲜炸起够晒香口,配埋紫菜粉好好味!