2016-10-21 812 浏览
晚上7pm 经过,见唔多人,仲有位坐,就又再次帮衬,因为我觉得呢间pizza 真系大件夹抵食。今次叫左:夏威夷薄饼$35法式薯条$20落完单开始多人入店,等左5 分钟左右,就有薯条先。French fries $20(8/10):影相睇落可能唔多觉,但实质佢系好大份,仲系热辣辣新鲜即刻整起比客人。我个人会觉得抵食过隔条街卖炸薯条加唔同酱就收你$27 或以上既个间店。而且呢度既份量一定多过杯装,基本上如果你细食,呢度$20 可能等于你食左两个半薯仔讲返薯条永远新鲜炸起,热辣辣既时候就最好食,佢唔会好咸,食到既味道系少少咸加多多薯仔味,脆度亦刚刚好,唔会太软又唔会太干硬,配埋蕃茄酱,。 **不过如果你对啲酱汁好有要求既话,又唔钟意茄汁,都系建议你食返$27 个间店夏威夷薄饼$35(4.7/10):都系大份,但呢个薄饼就令我有啲失望。因为第一,佢唔够热,菠萝冻既。第二,个薄底本身面包多同厚系无乜味既我都可以接受,但佢个面啲蕃茄酱同芝士又薄又冻,火腿都系麻麻,真系似干食一件又大又cheap 面包充饥咁。下次应该要佢比新鲜整或者热啲既薄饼比我,呢间店整体比我印象唔差,但薄饼口味口感真系有参差,去

今次叫左:
夏威夷薄饼$35
法式薯条$20

落完单开始多人入店,等左5 分钟左右,就有薯条先。
French fries $20(8/10):

夏威夷薄饼$35(4.7/10):

下次应该要佢比新鲜整或者热啲既薄饼比我,呢间店整体比我印象唔差,但薄饼口味口感真系有参差,去买pizza 要识得拣!先至系老板hahahaha

我下次谂住试四款芝士个个pizza, 希望佢会热辣辣得来,口感又好啦!钟意食平pizza 既你,stay tune

2016-10-20
  • French Fries