2019-12-09 1682 浏览
Five Guys 系好出名既汉堡饱店之前系外国食过最挂住既系佢既辣薯条 Cajun Fries!有一次试过唔记得嗌要Cajun食regular味,感觉差好远,好似普通食薯仔咁佢啲薯条其实劲多,一个人食基本上细系一定够唔好以为好似X记咁就算嗌大都系得个几条大的话试过3个朋友一齐食都食到傻哈哈呢度就算嗌细佢都会比到满泻比你虽然我头先话细一定够一个人食但系我又手痕嗌左中size因为真系好想食佢个薯条!!! 啲粉真系好好味,系其他地方食唔到,同薯条本身劲夹!薯条本身又份量十足食左7成薯条基本上已经饱...仲要点餐时无嗌soft drinks(佢系自由斟,可以refill,但无外国咁多只味)今次食得有啲辛苦哈哈其实最岩系同朋友一齐share,不过今次真系口痕到要即刻去哈哈至于个Cheeseburger我就觉得中规中矩配料要左all the way except pickles本身自己唔系好识欣赏啲高质burger但当然比起X记个啲真材实料好多啦,又大份,肉又厚,cheese又多到溶哂出黎不过因为真系好饱既关系已经食唔哂喇哈哈所有野都系散嗌无所谓跟餐百几蚊偏贵但可接受,唔会预系成日食既快餐,可能
Five Guys 系好出名既汉堡饱店
之前系外国食过
最挂住既系佢既辣薯条 Cajun Fries!
有一次试过唔记得嗌要Cajun
食regular味,感觉差好远,好似普通食薯仔咁
佢啲薯条其实劲多,一个人食基本上细系一定够
唔好以为好似X记咁就算嗌大都系得个几条
大的话试过3个朋友一齐食都食到傻哈哈
呢度就算嗌细佢都会比到满泻比你
虽然我头先话细一定够一个人食但系我又手痕嗌左中size
薯条本身又份量十足
食左7成薯条基本上已经饱...
今次食得有啲辛苦哈哈
至于个Cheeseburger我就觉得中规中矩
本身自己唔系好识欣赏啲高质burger
不过因为真系好饱既关系已经食唔哂喇哈哈
所有野都系散嗌无所谓跟餐
百几蚊偏贵但可接受,唔会预系成日食既快餐,可能个几月食一次差唔多(唔系的话都会济)
下次依然会为佢既Cajun Fries而黎 🤩

Cheeseburger