2017-06-20
间铺头好易认, 门口有2个秋千。D 灯既design 都好令。 不过d cushion位就5系甘好坐。个menu design好得意, 好似份classified post甘。 或者就系叫classified既原因。你睇menu个阵就会好似睇住份报纸甘la. 好搅笑。 成间都好full. 门口既秋千最多人抢。 因为可以fing fing下, 1路食住野fing fing下甘望住个沙滩。 不过夏天好猛太阳,会晒窿对脚。 u design. 同埋出面好多人行黎行去呢。叫左1个signature burger同fish and chips. 加几蚊d薯条就会有truffle oil. 个waitress未放低已经闻到好香既味道啦d薯条系粗条, 炸得岩岩好, 面头有d芝士碎。 加埋truffle oil. 正正正正正!!⚠我见隔离台叫左个素burger, 所以间铺头都好体贴。 不过人多, d waiters都会落错单黎错野。 个burger好juicy, 咬落去d汁走出黎。仲有伴碟既酸青瓜。个fish呢,d粉未炸熟。。。。失望难食,变左出面脆但系入面1pat野。 得意在佢有青
我见隔离台叫左个素burger, 所以间铺头都好体贴。
不过人多, d waiters都会落错单黎错野。
个fish呢,d粉未炸熟。。。。失望难食,变左出面脆但系入面1pat野。 得意在佢有青豆酱同mayo配俾你。 青豆配鱼怪怪地。 男朋友就话英国都成日青豆配鱼wo. 个mayo就太油。 冇咩味。
overall值得1试。 不过附近都好多选择。
佢好多signature drinks同其他dish. salmon platter. 大大个salad. 佢d野食加既旗仔好cute.