2018-05-06
喺店舖门口已经有大量外国人买依个《玫瑰花雪糕鸡蛋仔》影相,完全系企满人😲见佢咁旺 而且个poster好靓 所以就入咗去试🤪个人口味比较钟意花味嘅嘢 🌹所以拣咗特别啲嘅薰衣草味🍦💜亦有其他正常口味拣不得不说,佢个外型真系100分🌈🌈用黎影相呃like啱晒~味道:♡鸡蛋仔♡佢个鸡蛋仔同我哋平日香港食𠮶种好唔同,平时我哋食系淡黄色,香鸡蛋味,烟烟韧韧咁依个出嚟系啡色,外脆内软,个口感好松软好似蛋糕,而且有种焦香味,新鲜出炉热辣辣好正,鸡蛋仔个面洒左糖粉,令佢有啲甜甜地咁好夹♡雪糕♡我觉得最大特色系啲颜色好靓 而且个外型系整成玫瑰花咁真系收拾到我嘅少女心💋😍侧边有玫瑰花瓣令成件事glam哂佢啲味道算系好浓郁,好重薰衣草味我个人觉得好香不过可能唔系人人都接受到花味🤭🤭个人提示:大家要快啲食,因为个鸡蛋仔劲热好容易整溶啲雪糕!!🤔🤔不足之处:鸡蛋仔来讲都几贵,不过因为佢都整得好特色,所以我觉得值得一试!
见佢咁旺 而且个poster好靓 所以就入咗去试🤪
个人口味比较钟意花味嘅嘢 🌹
所以拣咗特别啲嘅薰衣草味🍦💜
亦有其他正常口味拣
不得不说,佢个外型真系100分🌈🌈
用黎影相呃like啱晒~
味道:
♡鸡蛋仔♡
♡雪糕♡
侧边有玫瑰花瓣令成件事glam哂
佢啲味道算系好浓郁,好重薰衣草味
我个人觉得好香不过可能唔系人人都接受到花味🤭🤭
不足之处: