2023-01-13 421 浏览
平日来到南丫岛一游,点都要朝圣下呢间💛南岛书虫💛。其实环境系几chill,不过细节位唔太干净。Today”s order:1) Chicken Wings x 62) Grilled Chicken Wrap3) Roster Pork Rib with FriesDrinks:- Soothe Drink- Rejuvenation1) Chicken Wings 鸡翼偏咸亦唔入味,起码口感唔会好柴。2) Grilled Chicken Wrap一路食一路水滴滴,扣哂分了。3) Roster Pork Rib with Fries呢个排骨总算扳回一城,味道同火候都控制得而。可惜系配菜薯条, 非常粉而无味。- 饮品不过不失,Rejuvenation系苹果醋加蜜糖,同屋企饮开既味道一样。呢间良心餐厅环境几chill,亦系外国人主理。平日坐左三台人已经觉得好热闹。有网友分享话等左一个钟先有位。要排队的话,大家可以发掘下其他良心餐厅。 希望餐厅会更用心做食物啦~大家知道南丫岛有咩好地方请分享我知🫶🫶🫶

Today”s order:

1) Chicken Wings x 6
2) Grilled Chicken Wrap
3) Roster Pork Rib with Fries

Drinks:

- Soothe Drink
- Rejuvenation

1) Chicken Wings
鸡翼偏咸亦唔入味,起码口感唔会好柴。

2) Grilled Chicken Wrap
一路食一路水滴滴,扣哂分了。

3) Roster Pork Rib with Fries

希望餐厅会更用心做食物啦~
大家知道南丫岛有咩好地方请分享我知🫶🫶🫶