2019-01-23
黎食个late lunch 顺手比d 野佢😌系我屯门朋友既饭堂😳屯门蓝地寿司铺🥳落左轻铁行左5分钟左右就到啦🤔睇落铺头都几大🤔我地今日坐得窗边都阔落👌🏻👍🏻你知啦日本野花多眼乱😳考虑左一轮我地就有定案啦🥰火炙三文鱼寿司( $30 )火灸蟹棒($25)火炙左口鱼裙边( $36 )蟹棒上面嘅沙律酱都烧到焦糖化好食芝麻八爪鱼军舰( $22 )紫菜够脆,芝麻亦有多三文鱼寿司( $28 )皮厚三文鱼寿司🍣,好特别系佢地系细饭,岩晒我呢啲又想食得多野,又怕旧饭顶胃既人士蒜香牛油烧带子( $46 )蒜香牛油烧三文鱼( $36 )鸡软骨( $38)烧日本番薯( $28 )迷你甜甜地日本番薯几好食,个皮烧到软软地🤤巨厚提子梳打( $19 )鹅肝寿司( $32 )充满油份既鹅肝, 入口即溶😳幸福感❤️😊午餐都好抵食🤣杂锦刺身沙律配荞麦面定食套餐( $48 )有几款既鱼生下面系青瓜丝,荞麦面嘅份量都好大本而且冷面汁甜甜地好好食白桃爆珠(+$10)几清新,跟住就系一咬就爆到成口都系果汁有趣搞笑三个人去个个都食到好饱,真系捧住个肚离开间餐厅呀。而且餐厅欢迎小朋友,因为咁岩个日有小bb😊佢哋有一个位可以俾你拍BB车
屯门蓝地寿司铺🥳
落左轻铁行左5分钟左右就到啦
🤔睇落铺头都几大🤔我地今日坐得窗边都阔落👌🏻👍🏻
你知啦日本野花多眼乱😳考虑左一轮
我地就有定案啦🥰
蟹棒上面嘅沙律酱都烧到焦糖化好食
芝麻八爪鱼军舰( $22 )
紫菜够脆,芝麻亦有多
三文鱼寿司( $28 )
烧日本番薯( $28 )
迷你甜甜地日本番薯几好食,个皮烧到软软地🤤
巨厚提子梳打( $19 )
鹅肝寿司( $32 )
充满油份既鹅肝, 入口即溶😳幸福感❤️😊
午餐都好抵食🤣
杂锦刺身沙律配荞麦面定食套餐( $48 )
白桃爆珠(+$10)
几清新,跟住就系一咬就爆到成口都系果汁有趣搞笑
佢哋有一个位可以俾你拍BB车喺门口🥳