2022-05-05 158 浏览
行行下街,发现原来成8pm,基于肚饿,又懒得走围走,就入左呢间。再上网睇下,原来好似都几出名。我就拣左blue cheese,因为客人唔多,好快就有得食但等嘅期间听到微波炉叮叮声。唔通个汉堡系叮热嘅?餐到喇,汉堡唔算好大个,不过都高身,起码一口真系咬唔晒。或者因为我吃嘅系蓝芝士,佢果阵好臭嘅蓝芝士真系好劲,我真系好后悔。我接受到蓝芝士,只系我更钟意嘅系软滑嘅芝士。所以我拣错左。汉堡我觉得可以,但我最钟意嘅系薯绦,佢个粉浆好明显同其他汉堡饱店唔到,佢好脆,但果只脆,并唔系平时食嘅薯条,佢胆得黎有少少硬,但果只硬并唔系负面,而系感觉佢就算冻左,都仲可以好好食,而且无咁易淋。成盒薯条,我未等佢冻就已经食晒,所以以上言论没经证实。不过奇怪嘅系,我仲未知佢叮啲乜。。。同我个餐有冇关系呢?

再上网睇下,原来好似都几出名。

不过奇怪嘅系,我仲未知佢叮啲乜。。。同我个餐有冇关系呢?
Blue