2019-02-06 235 浏览
食得多日本菜或者中菜, 有时都会想试吓其他新口味.. 今日同朋友黎学煮土耳其菜,感觉好有趣依度既环境好有气氛,好有中东风情,唔怪得咁多人特登黎呢度有个好懒既员工! 就系佢喇😂 黎到呢间餐厅既时候佢已经训左系其中一张枱上面唔郁, 仲系度合眼训😂😂😂 不过🐱肥嘟嘟, 真系好得意! 而且好乖唔会乱咁骚扰客人, 又有边个舍得话佢🙈我地学左特色沙律配白芝士同茄子薯仔配自制乳酪,感觉好特别,学完可以即时试食之后店长推介佢地既特式凤梨酥,台湾蓝带师傅制作,法式酒渍凤梨酥,听个名好劲,试试味道如何一盒份量都几多,价钱$168,唔算贵,我地买左一盒凤梨酥味道好香,酒心味道唔会太过over,入口好嫩滑, 好juicy👏🏻👏🏻👏🏻 而且食落好香, 味道比卖相吸引❤️食完唔会好油腻感觉, 酒渍味既浓味确实一流😍😍😍 不过始终都系有芝士, 食得多会有点腻 同土耳其咖啡夹埋一齐食唔错架! 😋😋😋食埋凤梨酥, 为一餐画上完美嘅句号😘
依度既环境好有气氛,好有中东风情,唔怪得咁多人特登黎

一盒份量都几多,价钱$168,唔算贵,我地买左一盒

食完唔会好油腻感觉, 酒渍味既浓味确实一流😍😍😍

不过始终都系有芝士, 食得多会有点腻

同土耳其咖啡夹埋一齐食唔错架! 😋😋😋

食埋凤梨酥, 为一餐画上完美嘅句号😘