2023-08-02 218 浏览
见到蓝田有新开手摇店门面又几靓就决定要试吓😗就知就中一个大伏了🚁🚁手摇饮品都偏贵但味道真系不行🥺🔺麻糬珍珠奶茶🧋$36身为麻糬控见到有麻糬当然要试先点知就中咗大伏了🤥麻糬完全唔系麻糬质感,一啲都唔烟靭,系0冇咬口好似一Pat 嘢咁🥶珍珠同样系唔烟韧冇口感🥲奶茶叫做正常少少,奶味偏重少少但其实都唔系好饮嘅奶茶😫🔺芋泥波波鲜椰 $40平时芋泥多数都系配鲜奶但系呢个就系配椰奶😳芋泥都算棉密几好食😙波波系小丸子但同麻糬有同一个问题完全唔烟靭冇口感🥴芋泥同椰奶都夹嘅但价钱真系偏贵🫠🔺芒芒鲜椰 $34本身以为有咩特别😳其实就系芒果西米露椰奶配芒果同西米🥭但芒果味完全唔够感觉就系椰奶加西米🥹呢个价钱我不如正正经经买碗芒果西米露食☹️🔺蜜桃乌龙茶 $20呢杯偏正常,蜜桃味应该系系蜜桃糖浆🍑有一浸微化学嘅味但都仲可以接受嘅💦呢个价钱来讲又大杯真系冇咩意见~但有得拣我想饮花斑白桃乌龙😹🔺抹茶鲜奶🍵$33五杯中最好饮嘅一杯❣️抹茶味偏重,奶味唔会盖过咗抹茶味🥛而且唔系好甜,可以一试!!只系价钱上偏贵~

🔺麻糬珍珠奶茶🧋$36

🔺芋泥波波鲜椰 $40