位于蓝田~汇景商场里面嘅《东方食神》,朋友介绍话小食唔错,又低食,于是来试下。位置比较静,一般小食舖格局,没太多装潢,最适合朋友来消闲聚会。我们叫咗~ 冰火鱿鱼,生炸鸡肶,炸鱼蛋,生菜鱼肉,冻柠茶。个人比较推介这个《炸鱼蛋》,卖相的确一流,见到都好想食!鱼肉弹牙,用料不错。加上调较过的甜豉油,味道十分不错!推介!《生炸鸡肶》这个鸡肶,wow!见到我最钟意嘅,鸡皮脆卜卜,少少浓,即时食指大动!鸡肉炸得刚刚好,又不会太干,有肉汁,好味!另一推介!《冰火鱿鱼》开始食唔觉得辣,味道几特别!越食越有微辣的口感,鱿鱼是用料是唔错的,有咬口,个不错。《生菜鱼肉》鱼肉肉质不会出面咁好粉,鱼肉有咬口,生菜好新鲜,汤都好浓味。唔错总括而言,虽然小店出品,小食比出面街舖还好得多,唔错。即冲饮品就有待改变,其他就未试过,不予置评。价钱算便宜,下次会再哩食过。
我们叫咗~ 冰火鱿鱼,生炸鸡肶,炸鱼蛋,生菜鱼肉,冻柠茶。

炸鱼蛋
生炸鸡肶
冰火鱿鱼
生菜鱼肉
2016-07-10
炸鱼蛋
生炸鸡肶
  • 炸鱼蛋,生炸鸡肶,冰火鱿鱼,生菜鱼肉