2024-04-22 47 浏览
平时真系好少入元朗🙊但为咗见我「陛下」,再远都要入去见佢啦🩷我同陛下都钟意打卡,所以拣左间葡萄牙风嘅cafe,佢嘅装修以蓝白色为主,营造出异国风情😚而位置都非常宽落,绝对系朋友倾偈好去处🫶🏻✨肉酱烟肉千层面千层面嘅层次分明,酥脆香脆,同埋肉酱嘅咸香味同烟肉嘅烟熏味好夹,令人食完之后回味无穷,绝对系一道值得推荐嘅美食!✨ All day breakfast 有烟三文鱼、牛油果、茄汁焗豆、炒蛋、大啡菇、香草薯粒、蕃茄、原味贝果🥯贝果仲可以加钱拣其他味道😗我哋就拣左蓝莓味😌正正子~✨自家制开心果巴斯克芝士蛋糕开心果嘅香脆同芝士嘅浓郁结合得恰到好处,口感丰富,又带有微微嘅坚果香气,令人一试难忘。如果你钟意芝士同开心果嘅味道,绝对唔可以错过呢款美味蛋糕!饮品方面我哋拣左Flat White 同Cappuccino☕️两款咖啡味道都好浓厚好有风味!原来呢间Cafe好注重咖啡嘅品质,佢哋会严选咖啡豆,然后再自家研磨烘焙🩷如果你系一个咖啡爱好者,就一定要嚟试吓呢度嘅咖啡啦😚

✨肉酱烟肉千层面

✨ All day breakfast