2023-07-30 110 浏览
环境: 餐厅喺将军澳海边,地铁站行过去都几远,我仲要荡失路,用咗15分钟先揾到,大家沿着大路直行就去到,餐厅装修几有风格,打卡一流,坐落都舒服😌食物: mix seafood,$148💸,炸得好脆,有鱿鱼、鱼仔、虾,配埋个千岛酱好好食Prosciutto,$148💸,pizza中规中矩,为食猪好钟意个火腿,但咸咗少少Tagliatelle with Neapolitan meatballs,$148💸,呢个意大利面好入味,啲汁似肉酱,但有少少唔同,同埋有少少辣Torta della nonna cake,$48💸,甜甜地,柠檬味好突出,餐厅个名系意大利嘅一个地方,𠮶度盛产柠檬,所以呢个系必试㗎餐厅埋单嘅时候会送一人一shot limoncello,酒味好浓,唔系个个都啱,但都不妨一试

食物: