2024-06-07
Brava Java餐厅环境:好有葡国餐厅设计嘅风格🤩🤩以蓝色同白色为主,座位唔算太多,有室外同室内可以坐,好岩慢慢叹brunch😌😌😌食物方面:✨All day breakfast 佢哋都好足料,包括有烟三文鱼、牛油果🥑焗豆、炒蛋🍳大啡菇🍄🟫香草薯粒🥔蕃茄🍅蓝莓贝果🥯最欣赏系个蓝莓贝果,真系好好食,又够烟靭🤩🤩🤩✨意大利软包佢哋喺面包上面加上烤啡菇、牛油果酱、煎蛋🍳仲落咗少少辣粉,食落口都几惹味,唔好睇落以为细细份,绝对足够二人份量🤣🤣✨挪威咸香焦糖芝士牛角窝夫🧇甜得来有少少咸嘅牛角窝夫,而且佢哋系即叫即整,所以窝夫系劲香脆,一边切一边听到好脆嘅声音,食落口劲好食😋😋😋加上焦糖芝士🧀呢个配搭不得了👍🏻👍🏻✨拉花Latte佢哋每一杯咖啡嘅拉花都唔同,而且每一杯都拉得好靓好有心机🤩🤩🤩饮落口每杯咖啡都有好香既味道,虽然我平时好少饮开咖啡,但饮落都唔觉得太苦👍🏻👍🏻
餐厅环境:
食物方面: