人人尼排都讲紧鳯梨🍍但我尼排接触得最多反而系🍓🙂艺术文化区中既小清新. Between有室内同室外2个区域.近门口仲有净系饮野既座位.有足够空间感.平日去都要等位如果假日去应该等到怀疑人生🤨...等到天荒地老.不过店员会留低你既资料.有位会再联络.咁大家可以一边参观大馆一边等位la👩🏻‍🎨 小妹想坐室外打下卡但当日已经有好多人影紧室外滕椅打卡位.已放弃..大概15mins店员通知有位la🤓Cafe走简约木系路线.温暖朴实而且空间感大.室外位仲可以俯瞰大馆嘅景色👀🕋🏛不过当日系又阴又寒既天气🥶影完相再食野个人都无咩体温😂但重有味觉.当每个人都叫打卡食物时好多时都未必好好食.只系为打卡😂➿ Strawberry Sando我地都试左打卡食物士多啤梨三文治🍓.自己觉得厚实既Cream Cheese 包住唔同水果系好吸晴.味道都好浓郁又有份量.但口感就唔太啱我.食一份已经好饱.所以建议同人Share😌➿ Strawberry Cream Puff反而另一惊喜系🍓Puff.外脆内松.吉士酱打得好滑唔会死甜😊➿ Japanese Egg Sando之后重叫左个溏心蛋三文治.相信系用日本蛋做出碎蛋黄

Japanese Egg Sando

Strawberry Sando
➿ Strawberry Sando
➿ Strawberry Cream Puff
Japanese Egg Sando
➿ Japanese Egg Sando
之后重叫左个溏心蛋三文治.相信系用日本蛋做出碎蛋黄酱重有D香葱味.不过太流心小心食到好狼狈🥚🥪
➿ Mocha HKD 48
➿ Strawberry Cream Puff HKD 58
➿ Japanese Egg Sando HKD 58
➿ Strawberry Sando HKD 68