2018-04-11 110 浏览
Improvisation 席前甜品 呢款甜品应该系最多人点既一款 有甜品师傅一路整甜品一路同你讲解 首先黎到有杯welcome drinks 系士多啤梨汁 酸酸甜甜 几开胃😋跟住有黑 白 灰三色软垫俾你拣用咩色做底 我就拣左黑色 师傅会整前问你有无咩唔食得有食物敏感 好细心👍🏻跟住师傅就开始画呢幅艺术甜品🎨成个过程好有互动 个师傅好有爱心 我带左小朋友去 个师傅有不断氹小朋友开心 服务真系满分💯甜品方面 酱汁有椰子🥥芒果 车厘子🍒芋头脆米有菠萝🍍红桑莓 焦糖脆脆果冻有柑桔🍊朱古力奶冻🍫抹茶mochi🍵哈密瓜奶冻🍈梨味奶冻🍐Cream有咖啡味☕️雪糕佢即时整左木炭朱古力味🍫同菠萝椰子味 🍍🥥最后加上龙须糖就完成✅一个甜品食到咁多唔同既味道 又睇到制作过程 完成品仲要靓到好似艺术品咁👍🏻最后有杯饮品我拣左蜜糖鲜奶🍯🥛奶泡好滑 唔会太甜 唔错👍🏻
Improvisation 席前甜品

甜品方面 酱汁有椰子🥥芒果 车厘子🍒芋头