2023-05-06 33 浏览
Bookmark 左好耐嘅打卡热点,终于今日可以有机会可以试得到! 餐厅出面有一块大草地,环境同摆设非常清幽宁静, 绝对系一个打卡同影靓相嘅好去处。从佢哋个名都可以估,Muse系做家私同设计时起家嘅,所以室内嘅摆设都非常之靓同埋令人觉得好舒服。先黎饮品,玫瑰果洛神花草茶非常清新,同埋个樽好靓呀 😍 打卡度满分 红莓乳酪沙冰酸酸甜甜,夏日消暑一流 👍烟三文鱼配奶油芝士意大利粉融合了烟三文鱼的鲜美和奶油芝士的浓郁,加上柔软的意大利面,让人从第一口就爱上 😚烟熏火腿法式可丽饼融合了烟熏火腿的咸香味和可丽饼的柔软口感,配以新鲜的蔬菜同沙律酱,为呢道菜提供了更多层次的口感同味道 😋总括黎讲,餐厅提供的食物同环境都非常之唔错,有车嘅朋友唔好错过喇!

红莓乳酪沙冰酸酸甜甜,夏日消暑一流 👍