2022-05-13 119 浏览
喺妈咪屋企附近佢话带我去食酸菜鱼川菜野,一去到话见到个餐牌竟然有药膳鸡煲哗❤️❤️好想食呀😋所以我地就转行食药膳鸡煲🐥阿妈都话我冇拣错❤️佢话系呢度第一次吃药膳鸡煲😋估吾到真系半只鸡好新鲜嘅俾你自己落落个锅度即刻饮啖汤先哗😘好好味🤩放哂啲鸡落去焗一阵食得😋d鸡好滑好入味,完全唔使用豉油辣椒油做调味,食佢嘅原汁原味super yummy💯白饭配药膳汤唔使𩠌都已经成碗清晒💯好好味🤩贡丸完全劲弹牙系香菇贡丸好好味呀!黑毛猪肉片份量好多好大片仲好新鲜呢😎放入锅到滚一滚食得😋好正㖞🤩🤩公仔面都唔使落调味,每条面都好有浓郁嘅药善汤精华"正"👍👍呢个药膳鸡煲个汤底真系very good👍益力多沙冰同冻柠檬茶,哗好大杯仲好好饮呀😋😋川味鸡(大围)大围田心街1号隆亨商场地下隆亨街市H86号舖

药膳鸡煲

益力多沙冰同冻柠檬茶,哗好大杯仲好好饮呀😋😋

川味鸡(大围)
大围田心街1号隆亨商场地下隆亨街市H86号舖