餐厅: 八寶清湯腩
资讯:

2024-03-09 829 浏览
下一站。天后。话说有间天后大热,日日排长龙既「x姐清汤腩」,岩岩行过梗系问下附近工作既同事好冇食啦,点知同事叫我千祈唔好去!然后介绍左我去另一间地道正野:🌟「八宝清汤腩」🌟试完之后,一试难忘!😋呢间个价钱唔平,最平个碗冇野饮都6x几蚊,但物有所值!我第一次去就拣左最平个碗试吓啦~碗面未到,已经闻到隔离枱个汤好香,原来佢系用🪵🌱药材汤底!😋🥩d牛腩炆得好淋好入味!份量又多!正到晕!唔怪得$60几蚊碗牛腩粉都咁多人食!总括而言: highly recommended!❤️💯👍🏻⭐️另外,店舖很小,座位唔多,要食都要等下位
下一站。天后。

点知同事叫我千祈唔好去!

然后介绍左我去另一间地道正野:
🌟「八宝清汤腩」🌟

试完之后,一试难忘!😋

另外,店舖很小,座位唔多,要食都要等下位
2024-03-04
  • 清汤萝卜牛腩面