2018-05-29 121 浏览
收工后想跟同事饮下野, 倾下计, 但又有少少肚饿, 公司附近一带都系酒吧区, 边行边谂, 一路沿住半山扶手电梯行上去, 就去左呢一间, 又有野饮, 又有野食既PIZZA餐厅今晚人流唔算多, 等左一阵就好快有位,由于我地只系有少少肚饿, 所以只点了两款食物, 我地点了一个细批, 叫UNCLE COWBOY, 系BBQ味道的, PIZZA里面有 青椒, 辣肉肠, 火腿, 墨西哥辣椒, 同埋除左有芝士酱之外, 这款还配上BBQ汁, 比起平时配的芝士汁好唔同,食材舖满晒整个PIZZA, 咬落去啖啖都好丰富, 好JUICY, ,而且味道辣辣地, 送啤酒一流,另外我地仲叫左一个大虾配意大利饭, 个饭煮得都算干身, 食到一粒粒既饭, 汁底香浓, 只大虾就真系大得有点儿夸张, 拆左虾壳咬落去真系啖啖肉, 超正!我地除左叫左支啤酒外, 我就多点了一支柠檬特饮, 饮落酸酸甜甜, 好舒服呢度地方舒适又唔太嘈, 真系边食, 边饮, 边倾, 既好地方!
今晚人流唔算多, 等左一阵就好快有位,

UNCLE COWBOY

大虾配意大利饭