2020-02-29 760 浏览
帮衬当日见到黑板写住3万Thx💛(Takeaway, 而家用openrice落单有优惠menu!)🍕 手工Pizza - Margherita(L) 饼底厚薄适中👍🏻但个边较硬同干,另外如果多啲chesse 就更好!🍕 手工Pizza - Beijing 味道同北京烤鸭都几似几特别🤣 不过系用左鸭胸~🍝Mushroom Truffle Cream Linguine: 酱汁好creamy😋 食落truffle味好香好浓🍝Spaghetti Pesto with Roasted Vegetable: 每条意粉都挂住pesto酱汁 因为外卖关系,所以卖相一般,两款pasta都冇影相😅 不过pasta sauce好出色!!我喜欢佢多过pizza😆 推荐!!!
帮衬当日见到黑板写住3万Thx💛

Margherita

Beijing

2020-02-25
30 分钟 (外卖自取)
Margherita
  • Mushroom Truffle Cream Linguine