2021-12-22
好耐冇去过苏豪区啦,呢度除咗可以好chill 甘饮下野之外,食晚饭都系一个唔错嘅选择👍🏻Roast Beef Topped Japanese Rice $170侍应推介呢个俾我地,果然系冇介绍错,佢个汁好特别,用咗Apple ginger souce➕cured yolk,捞埋一齐食,酸酸地,几开胃,牛肉唔会嚡熠熠,真系好滋味😋Braised Beef Cheeks $170呢个牛面颊煮得够晒淋够晒入味,个汁加左蔓越莓粉,唔会太酸,好味道👍🏻饮品叫咗两杯Mocktails一杯系Blueberry Fizz $55,面层系蛋白打成嘅泡,味道系清甜嘅蔬果汁,打卡一流另一杯系有点儿酸得黎又清新嘅Sout-easth mojito $55Tiramisu $98唔好睇佢细细杯咁,原来佢有个巨型Tiramisu㗎‼️应该主要for 一大班人庆祝生日嘅birthday cake,可以 4-6人一齐share而且味道唔会太甜,好食
Braised Beef Cheeks $170
饮品叫咗两杯Mocktails
Tiramisu $98
而且味道唔会太甜,好食