呢间人气店之前日日爆满,无订位一般都要等好耐,呢日经过咁啱有一枱空缺,即刻入去试下😆餐厅门口嘅玩味霓虹灯好醒神,里面装修都好有格调,难怪吸引到咁多人嚟打卡啦🤣🥚薯泥起司松露蛋饼 ($78)好有饱腹感既蛋饼,个人认为蛋饼应该要有返应有既蛋味,可惜呢款蛋饼嘅用料完全盖过咗蛋味,🥔薯泥同🧀起司多到爆炸😂会令人有一种食到一半会好腻既感觉,松露酱亦都唔系好夹,而且佢既饼皮比较厚身,过于烟韧,不太推荐🍜猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面 (宽粉丝) ($158)面底有刀削面同宽粉丝,经店员推介拣咗宽粉丝,滑溜溜好挂汤,不过汤底🥛豆乳味比较淡,略嫌无味,中意浓汤既朋友未必岩🥲猪软骨就几好食,肉质几好咬,而且食到软骨个种啫喱感🙈🐖溏心蛋卤肉饭 ($55)呢个卤肉饭令我揾返喺台湾既感觉,卤肉好香好入味,肥瘦均匀🥚溏心蛋亦唔错,而且有饭香,不过呢个份量略嫌性价比不足总结:嚟之前见到太多好评令我期望太高,搞到有啲失望🥲整体呢度食物定价都比较进取 (😂可能系因为中环啦),但食物质素一般,性价比不高,无想像中咁惊艳…装修系几有特色嘅,不过试一次就够了

🥚薯泥起司松露蛋饼 ($78)
薯泥起司松露蛋饼

🍜猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面 (宽粉丝) ($158)
猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面
猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面

🐖溏心蛋卤肉饭 ($55)
溏心蛋卤肉饭

溏心蛋卤肉饭