留意到呢间餐厅好耐,今日终于有机会利试,Openrice订位会送每人一杯House-wine,来之前做咗啲功课,呢度只有一款食物供应,就系牛排。嚟到咩都唔使拣,只系需要同店员讲几多成熟,好多人都拣Medium rare,开头我都有啲担心太生,所以其中一份牛扒叫咗Medium,但黎到之后发现Medium rare系perfect,唔会腥又够冧,反而Medium就会有d韧,块排肉味好浓好有惊喜,汁方向一个系白色蘑菇汁,另外一个系茄汁,蘑菇汁非常Match块排,我几乎都净系点蘑菇汁,当然唔点斋食其实都非常出色。另外碟下低其实有蜡烛烧住,帮你保持热度,另外薯条系无限refill,你食完唔够可以再叫。套餐最后仲有包埋甜品同咖啡或茶,盛惠每人$318加一。
2021-03-22