2017-10-03 527 浏览
还记得中学果时食家乡鸡,觉得系几矜贵架,细个印象中蘑菇饭同埋家乡鸡皇饭嘅𩠌同汁都好多架但到近几年,啲鸡缩左啲啲水都算了,但觉得啲饭做得差左好多,求其咁样淋啲啲汁就算,蘑菇饭上面嘅蘑菇加埋都唔知有冇四粒,鸡皇饭就连鸡粒都唔多见。对上果次食KFC都大半年前,近日试番次,觉得改善左少少我今次叫左近期推介响脆黑椒鸡餐KFC依家做得好左啲既系可以加钱转鲜柠檬茶或奶茶,但衰既系连热饮都要加钱不过佢地杯嘢饮以美式快餐黎计系ok既,同茶餐厅差唔多。今次食蘑菇饭,觉得啲蘑菇多左啲,就咁睇都叫有十粒咁上下,叫过关啦都知道系唔会做到好似佢幅图咁足料咁靓架啦。至于今期推介既响脆黑椒鸡,味道算可以啦,其实佢黑椒味唔浓,当普通家乡鸡咁食就可以了。留意到佢个葡挞个挞底好似转左少少,味道就依旧啦。其实,KFC唯一无咩点大变动过既,就系葡挞一样而已
对上果次食KFC都大半年前,近日试番次,觉得改善左少少
我今次叫左近期推介响脆黑椒鸡餐
不过佢地杯嘢饮以美式快餐黎计系ok既,同茶餐厅差唔多。
都知道系唔会做到好似佢幅图咁足料咁靓架啦。