2018-05-17 136 浏览
同朋友happy hour 完见有少少饿,就走左过隔离间兰桂芳车仔面到医下肚。太耐冇落过去都唔知开左间车仔面,个位置又开得几好,饮完行二步就食得。价钱系中环真系平到喊,好过要行咁远去去翠x食。佢都几多选择,我就饮到顶顶地叫左菜底加鱼腐,萝卜,五花腩,再叫左几个小食share.唔知关唔关饮完酒时,特别开胃同觉得好好食。我拣左麻辣汁,个味道就有d似食麻辣烫咁。萝卜好够味同好腍,鱼腐亦都系鱼肉较多个款,有d餐厅鱼腐真系唔得,呢间有咬口又唔会好粉。另外一定要叫五花腩,佢真系好似韩烧个种,饮完酒最钟意食肥野🙊小食方面椒盐烧卖一定要叫,好好食,佢有少少炸烧卖感觉,外面好肥,有少少干食但唔系难食个种,入面仲系好软熟,再加上出面椒盐粉,好好食👍🏻1000000个赞👍🏻其他鸡软骨都唔错,呢间小店咁多食物都好有水准,价钱平,味道好,酒前酒后医肚好地方。

车仔面

孜然烧卖

$60 (宵夜)
车仔面
孜然烧卖