2021-12-29
系兰桂芳附近竟然隐藏咗一间楼上cafe,入面有张吊櫈位比人打卡,成间舖都系啲花花草草做主题,几岩一班女仔黎打下卡倾下计甘❗️☑️忌廉双子蟹肉猫耳朵 $138所谓既猫耳朵其实系贝壳粉,口感硬硬地,有啲咬口,岩哂我哩啲唔钟意食太腍野既人。猫耳朵用咗忌廉去整,加埋蟹籽同蟹肉,口感丰富,整体好香口😆☑️煎带子香草黑蒜意粉 $128意粉食到好香既黑蒜味🧄口感都系硬硬地,面头有3只煎香咗既带子,不过带子就有啲重手咗,真系太咸啦❗️☑️All DAY Breakfast $138用料都几丰富,有齐all day breakfast有既食物,包括烟肉,德国肠,牛油果酱多士,薯饼,沙津,炒蛋同车厘茄。味道方面中规中矩,毕竟哩啲食物唔洗点整都唔会难食。其实我黎之前对啲食物真系冇咩期望,谂住都系主要比人影相同chill下个环境,不过味道比我预期高,如果想黎打卡既都可以黎一试。
☑️忌廉双子蟹肉猫耳朵 $138
☑️煎带子香草黑蒜意粉 $128