2015-09-06 871 浏览
偶然o系openrice碌碌下,见到呢间韩式甜品好似几有趣,同朋友食完饭就黎睇下黎到门口见到一堆人o系度等,其实唔系好乐观,本来想算数,不过朋友又冲左入去攞飞,原来等两张就到唔系等左好耐就入座,店内其实位置都几多,大家都坐得好迫...完全就系用尽哂d地方咁我最钟意食软雪糕,所以二话不说就拣左呢个抹茶味o系d粉食哂/吹走哂之后就得返牛奶味雪糕,但要讲o既系冇牛奶味旁边o个pat红豆我就觉得唔错,唔系太甜最后就系o个两粒丸子,白色系零味道,就系一粒放大左o既冇馅小丸子;绿色就有好淡好淡o既抹茶味朋友要左呢个朱古力五重xxxxxxx雪奶一开始见到兜炼奶有少少R头,因为冇人讲过要点食于是就试下就咁唔加落去系咩味道,d朱古力粉加埋底下o个d白色o既雪(冇味o既碎碎碎碎冰?),我觉得自己系将朱古力粉就咁放入口,好苦...食食下个顶旧cream冧左,连带佢上面d粉都跌哂落枱面食到大家都觉得好似好冇味,就将d炼奶倒埋落去翻滚几下,更加唔知自己食紧乜
完全就系用尽哂d地方咁

我最钟意食软雪糕,所以二话不说就拣左呢个
旁边o个pat红豆我就觉得唔错,唔系太甜
朋友要左呢个朱古力五重xxxxxxx雪奶
一开始见到兜炼奶有少少R头,因为冇人讲过要点食
食食下个顶旧cream冧左,连带佢上面d粉都跌哂落枱面
题外话/补充资料: o系fb打卡之后见到其他人不约而同o既comment就系----冷气大到痴左线!!!食住冻野再加冷气大,某d位置系吹到正,净系想有咁快得咁快离开呢个雪房啰.
2015-09-04
$55 (宵夜)