2011-08-06 63 浏览
最初决定经团购买二人晚餐之前, 已在open rice 睇过纲友写的食评是非常之差。 不过大部份都是关于甜品buffet的问题, 我想其它食物应该是OK吧, 可惜是大错特错。 餐厅在商业大厦租用一层裹面的一个细单位。 当我进入餐厅那刻已经开始后悔, 因为地方实在太细不像可以座得舒服的餐厅。 食物方面我食咗 1) 野菌忌廉汤 - 汤唔够热不过都creamy, 2) 玻里虾沙律 - 虾不新鲜沙律太咸及酸, 3) 红酒烩羊膝 - 羊肉唔入味唔觉得好食, 4) 朱古力cake - 过得去啦。付出$336二人晚餐得到咁嘅食物质数, 咁嘅环境, 非常之不值。 今日又在团购网见倒Bayview Restaurant买二人晚餐。 如果仲有人敢试, 就祝你哋好运啦!

2011-07-31