2023-09-18 403 浏览
老老豆豆呢间喺上环嘅餐厅真系几隐蔽,如果唔系朋友推介都唔识嚟🤣~小店地方唔大,主打香港比较少有嘅日式西餐,菜式几有惊喜,feel到系有心做嘅小店,值得去试吓👍🏻朋友话lunch time要排队,唔想排就可以好似我哋咁趁夜晚去试吓!▪️ 芝士汉堡扒配蛋包饭 $148▪️蛋包饭可以拣酱油/咖哩,强烈建议大家拣咖哩!佢唔系好似一般餐厅咁用白饭+外面淋咖哩汁,而系用日式咖哩同配菜炒香咗啲饭😱,咖哩炒饭好有镬气,呢个煮法特别得嚟又好食😍!个蛋都好滑,唔会煮到干晒~芝士汉堡扒就用咗和牛及洋葱制成,配埋融化咗嘅芝士真系劲邪恶🤤▪️ 北海道带子蒜香意粉 $138▪️小店主打嘅日式炒意粉🌟除咗有劲大粒煮得啱啱好嘅北海道带子,仲有蟹籽,海苔,菇等配菜,炒得好香口之余份量仲要劲多!▪️炸鸡皮 $48▪️ 鸡皮炸到劲脆,配埋沙津酱好好食!我哋一啖接一啖劲快清碟😛

▪️ 芝士汉堡扒配蛋包饭 $148▪️

▪️ 北海道带子蒜香意粉 $138▪️

▪️炸鸡皮 $48▪️
鸡皮炸到劲脆,配埋沙津酱好好食!我哋一啖接一啖劲快清碟😛
  • 芝士汉堡扒咖哩饭