走过街口,彷佛有种神秘的味道紧紧牵引住我嘅味蕾,于是决定入去这家店试吓传说中嘅蜂巢蛋卷。咬落去𠮶刻,啲蛋卷松化得嚟有劲,够脆又唔会太甜,好过瘾🤤。每款蜂巢蛋卷啖啖香浓,有种牛油系咀嚼间慢慢溶化嘅滋味。中秋节鬼鬼祟祟地接近紧,就算唔系买月饼嘅心情,都会想一试流心奶黄同流心姜汁白莲蓉月饼。呢两款月饼真系超正!流心奶黄嘅奶香同咸蛋黄嘅咸香结合得天衣无缝,完美得宜家都仲回味紧。至于流心姜汁白莲蓉,清新嘅莲蓉同微辣嘅姜汁交织成一种冇踩过界嘅新滋味,呢个创意真系有心思!😋而家嘅饮食文化好讲究真材实料,眼前呢家店无疑系贯彻呢个理念。店员热情,解释每款产品嘅特色都好耐心,叫人感受到港式好客嘅态度。无论系想满足一下自己嘅小欲望,定系送礼自用两相宜,呢间店提供嘅选择绝对可以满足到你!🥮🌟