今日经过九龙城就去闻名已久嘅 豪华饼店 买下午茶😆😆😆饼店好容易揾,就喺福佬邨道同衙前围道嘅交界位,而且黎远已经可以见到豪华好抢眼嘅红色招牌❤👇🏻👆🏻豪华嘅酥皮蛋挞系出名左好耐架啦,终于可以试到!酥皮够松化,而且唔油腻,入口即溶😋虽然唔系啱啱出炉,但都暖笠笠🥰蛋味都浓顺带想讲嘅系,黎豪华之前,我睇过openrice嘅评语,大多数人都评论呢度嘅服务员姐姐服务态度好差🤯🤯🤯但系当我今次自己亲身黎度买嘢之后,我要系度帮佢地平反!!!!佢地连续十多年黎都系负评😹但呢日我黎到买野,佢地好有耐性问我要咩,都叫我钟意食嘅下次再黎买,之后仲同我倾左阵计🥰,系两个几亲切嘅姐姐!(其实系婶婶啦🤫)完全唔系我睇评语嘅咁样!可能会有人讲,人地得闲咪讲两句,服务好啲啰,但我觉得如果佢哋无心理你,又或者我地买家本身嘅态度已经唔好,人地卖家又点会理我地呢?所以大家唔好因为睇左人地嘅评语就对人有唔好嘅印象💕讲真,啲西饼、包、蛋挞系值得大家去试下嘅💕

酥皮蛋挞

讲真,啲西饼、包、蛋挞系值得大家去试下嘅💕

蛋挞、花卷、三角朱古力
2020-08-05