2021-08-22 552 浏览
🔆吉列豚滑蛋丼$𝟠𝟠豚肉比较薄身,虽然食落肉质唔错,但份量唔多☹️值得一赞系炸皮唔会好厚👍🏼然后滑蛋比较hea睇落有点丑😅🔆炖牛肉蛋包饭$𝟙𝟙𝟠 呢个外表比较吸引😬蛋食落都嫩滑,牛肉意想不到地都几腍,无咩筋位😚个汁甜甜地送饭都开胃,配有唔少蘑菇片,睇落更丰富👏🏼🔆特制5款玉子串烧$𝟟𝟠 一set五款唔同topping嘅玉子烧,唔洗食哂同一只味咁寡😝不过其实蕃茄仔同海藻酱真系要唔要都罢,比我再拣应该会叫番普通玉子或者全三文鱼籽🤣忽略番配料,玉子本身都叠起左几多层,食落不但够厚身仲好嫩滑,唔错!🔆巨峰可尔比思梳打$𝟛𝟠 麻麻地,可尔比思味较淡,只系不停饮紧气餐厅装修同食物都比我感觉偏茶餐或者日常餐。但个价钱就略嫌唔够日常了🤣唔系唔好食,但比呢个价会期望多少少
吉列豚滑蛋丼
🔆吉列豚滑蛋丼$𝟠𝟠
炖牛肉蛋包饭

🔆炖牛肉蛋包饭$𝟙𝟙𝟠
特制5款玉子串烧

🔆特制5款玉子串烧$𝟟𝟠
巨峰可尔比思梳打

🔆巨峰可尔比思梳打$𝟛𝟠
麻麻地,可尔比思味较淡,只系不停饮紧气

午餐
炖牛肉蛋包饭