2021-02-26
🇭🇰五斗米·我哋又食台湾野啦😍😍呢间系行台南风既 所以好多野食都有蒜蓉 都几特别🇹🇼不过佢啲嘢食以台湾嘢黎讲都几大份 我哋就咁嗌左3样嘢已经超饱 本身仲谂住食埋佢个芋圆🤣🤣·玉米起司蛋饼$38呢一个我几钟意😍😍佢比平时食开既蛋饼脆身 而且入面个蛋有少少似太阳蛋咁 配埋佢个超级流心既芝士真系唔错🤤·卤鸡腿肉燥面$55台式肉操青菜$25佢呢两个个肉燥上面都有一堆蒜蓉嘅 所以超级惹味 尤其是系个青菜 真系劲夹😌😌佢个刀削面面质好好 好有咬口 而且份量都几多 不过我就觉得呢个既蒜蓉有啲太多 虽然好惹味但系会有啲啲辣🤔之后佢个鸡腿虽然都入味既 但系感觉比较淡 因为佢个肉燥真系太浓味🍗😂😂·#rbyeat#rby台湾菜#rby坚尼地城 #rby上环·📍西环坚尼地城厚和街44号地下9号舖📍上环皇后大道中237号太兴中心1座地舖
玉米起司蛋饼$38
卤鸡腿肉燥面$55