2019-04-22
想试呢间雪ノ下好耐😍知道佢有最低销费每人$50,即系唔可以两个人share一份,今次留定肚去当Tea食!.原味🥞Mandarin Honey Pancake$68全名系:爱媛县小池养蜂园蜜柑蜂蜜宫崎县高千穗发酵牛油顾名思意,呢到系采用咗日本嘅蜂蜜同牛油😀.见到openrice好多关于pancake嘅口感/质感负评,想先为佢平反一下。呢个pancake绝对唔同于梳乎厘pancake,佢比较偏向hotcake 热香饼style嘅pancake!.厚厚嘅pancake 蛋味 - 超!级!香!浓!佢不同于疏乎厘pancake,一切开里面系绵密又软熟嘅蛋糕咁,食落唔会只有空气。每一啖都充满好香好香嘅蛋味同牛油味🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞建议先试吓原味个味道,再点蜜糖,因为就咁食已经好好食😍🍯倒上甜甜的蜂蜜,加添pancake嘅层次感,食得出系高质蜂蜜,好正😋.十分推介呢间位于礼顿道嘅甜品店☺️厚厚嘅pancake很实在,感觉更抵食😋
原味🥞Mandarin Honey Pancake$68
全名系:
爱媛县小池养蜂园蜜柑蜂蜜
宫崎县高千穗发酵牛油
Mandarin Honey Pancake
顾名思意,呢到系采用咗日本嘅蜂蜜同牛油😀
厚厚嘅pancake 蛋味 - 超!级!香!浓!
建议先试吓原味个味道,再点蜜糖,因为就咁食已经好好食😍