2016-06-07 228 浏览
呢期极火红嘅蛋黄哥,四处可见,连麦当劳都唔例外,特别带肥髀去试!星期日人山人海,好难揾到个位,肥髀霸位,我就去买食物,柜台忙到癫,店员极速落单加上食物!5分钟唔使攞齐开餐!梳乎里分享盒套餐($41.8)其实系个纸盒得意,蛋黄哥全家福,入面嘅食物保持快餐水准,四件炸麦乐鸡油腻,点甜酸酱就好啲,麦乐鸡系面粉多过鸡肉!所以唔似食紧鸡肉!两件辣鸡炸得好黑,明显啲油用咗好耐无换,味道好辣,炸得油腻,鸡肉就几滑!粟米杯(大)欣赏麦当劳可以薯条换粟米,比较清爽,粟米多又几甜!荔枝特饮($4)透明蛋蛋杯好靓,入面汽水清爽,加埋啲罐头水果,味道唔假!焦糖布丁麦旋风(15.8)本身唔喜欢焦糖,抱住一试心态,呢个实在太甜,雪榚甜,饼碎甜,再加焦糖实在太甜,顶唔住!蛋黄哥仲出埋卡,四款都好靓,买咗一款好得意!麦当劳食物呢排都极力改革,成日出新款!加上得意公仔!正!
梳乎里分享盒套餐($41.8)
蛋黄哥仲出埋卡,四款都好靓,买咗一款好得意!
麦当劳食物呢排都极力改革,成日出新款!加上得意公仔!正!
2016-05-29