2012-04-26
我仲意食麻辣米线的,见到佐敦有间写住正宗四川麻辣,所以入去试下,点知食完成碗都冇麻的感觉,个汤同d食物真系好普通,完全冇特色,林住下次都唔会再帮衬! 但系有日见到大角咀开分店,就抱住再试多次睇下有冇好d的心态,点知既然食野俾人闹!!! 个曰我同老公连埋bb一齐入去食,三个人坐四人桌, bb坐bb车占左佢一个位,坐低叫左野食后,我先生出左去买野,刚巧有六人客塭位,个老板娘即刻走个黎同我讲: 我要搬走你d边张木台。我话: 好呀唔紧要你搬啦 点知佢既然好大声讲: 咁你架bb车阻住我点搬呀! 我堂堂呆左 , 我觉得好受委屈,既然虾个女人同bb,当时我忍住冇同佢嘈,因为bb系度,我觉得身教好重要,不过我一定要上openrice写番出黎,其实如果你咁唔欢迎bb车的,你可以系门囗贴住禁止bb车入内呀,创业难守业更难,以你dd服务态度,一定赶走晒d食客!