2018-12-09 149 浏览
最近去观塘做facial ,所以都会留意下有咩餐厅系附近可以食下!发现左呢间manhattans 晚市仲有优惠呢!去到餐厅,马上比餐厅既墙壁吸引左,发光既曼哈顿城市图十分美呢!餐厅以家做既优惠系fish and chip 加两杯啤酒都系百几蚊 非常岩happy hour 既时候黎呢,呢度既烤鱼柳外层烤得好香脆、内里好嫩滑! 薯条系幼切薯条 所以口感更脆卜卜,呢度都系即叫即炸 所以十分新鲜!我仲叫左个炸虾头,新鲜虾肉打成碎再搓成一个球型,入口虾味十分 好惹味!卡邦尼带子虾意粉,口感十分creamy ,带子十分大粒 吸哂酱汁既味道,虾肉好爽口弹牙,意粉亦到煮到软硬度刚好,十分推崇大家试下!呢度环景好,同朋友想静静地都可以黎呢度饮下野!

呢度环景好,同朋友想静静地都可以黎呢度饮下野!