2021-08-30 38 浏览
今日嚟到一间香港人嘅汉堡包店,汉堡同热狗都有好多款式,全部都想食匀啊!叫左三个迷你汉堡,分别系迷你自家手打牛肉芝士汉堡、迷你美国安格斯牛肉芝士汉堡同埋迷你自家制吉列手打虾饼芝士汉堡一打开个盒,啲汉堡热辣辣,香喷喷,好吸引呀!虽然系迷你汉堡,但份量好足。手打牛肉肉香四溢,几juicy!安格斯牛肉肉味就更加香浓。吉列手打虾饼口感香脆,虾味十足,亦系我最中意嘅!几个汉堡都配搭咗新鲜蔬菜,所以唔会觉得好油腻🍔流心芝士虾球,一咬落去,爆汁,正!唔点酱都好食加咗份小食——紫薯条,睇个名好吸引,唔会太干,点酱食拣咗日式芥末酱同埋蜜糖芥末酱,甜得来带呛辣,好惹味!玫瑰茉莉,美容养颜,可以促进新陈代谢,女士之选☺️饮落淡淡玫瑰花香,好清新桂花乌龙可以抗癌、消除肠胃不适同埋清热解毒,都系健康之选😋够晒解渴虽然今次系外卖,但系返到屋企无损嘢食嘅味道!

一打开个盒,啲汉堡热辣辣,香喷喷,好吸引呀!
几个汉堡都配搭咗新鲜蔬菜,所以唔会觉得好油腻🍔

流心芝士虾球,一咬落去,爆汁,正!唔点酱都好食

加咗份小食——紫薯条,睇个名好吸引,唔会太干,点酱食

拣咗日式芥末酱同埋蜜糖芥末酱,甜得来带呛辣,好惹味!

虽然今次系外卖,但系返到屋企无损嘢食嘅味道!
2021-08-30