今日又来食😚不过11点半的时间, 见好多人还食紧早餐, 我都系叫番虫草花椰子鸡汤加螺旋藻, 不过今日唔食米线, 要左红薯粉同BB辣, 另外加左热奶茶, 可能还未到吃饭时间, 所以都唔系好多人😜等左一阵送来饮品, 之后送来红薯粉😚 卖相依然靓仔😬 见到有木耳虫草花红枣生菜, 亦有d椰丝铺面😋饮啖汤先, 依然好好味👍饮到少少椰子味, 唔会觉得好咸, 再食红薯粉😄佢系粗身的, 唔会煮到好淋🥰 又饮下汤送下粉😁 再食下红枣再食下木耳😍 感觉清淡好养生🤭 亦有生菜🥬感觉好清新, 再食下主角🐔🐔, 见到份量好多, 亦唔会旧旧好多骨无肉😜 食到d🐔好滑好食, 亦唔会有雪味, 整体份量真系几多, 一件够晒饱, 亦唔会感觉之后好口渴😚👍 真材实料🤩🤩奶茶不过不失, 都叫合格😋😬😌
2024-05-12
用餐时段