2017-10-29 1029 浏览
蟹黄拉面-值得一试小店来说他质素唔错,店内布置都几日式,唔错,但位就唔多,如果系人多时侯可能要等下位。佢个流心蛋就真系不得了,蛋黄好流心,近来食到嘅都无依间咁好味。我觉得一个拉面成功与否,它的蛋好重要。之于面个方面,佢都几好,虽然份量比预期中少,但煮得唔错,面硬度适中。佢个蟹脚就几大条,烧得就唔差啦,可以好啲嘅。佢个汤就不得了,好香,好重蟹黄味。上碟时仲有一大旧黄,侍应推荐搞伴食,真系好正。如果佢地岀蟹黄捞面,我相信一定大卖。除子拉面外,仲有其他其间限定。 鳗鱼都好吸引,我系旁边闻到都香。听侍应讲鳗鱼都系推荐之一,大家下次去大围可以一试。我系场边睇到生烧鳗鱼饭,望落都几丰富,我相信唔错。不过餐牌就好似旧左啲,如果整理好啲会好啲。
蟹黄拉面-值得一试

不过餐牌就好似旧左啲,如果整理好啲会好啲。

2017-10-28
  • 元祖豚骨拉面