之前听朋友讲呢间食蚝先$10只,今日出嚟铜锣湾,就去试吓佢。同朋友order咗6只指定法国Fine De Claire生蚝,非常快上枱,摆落口冰冻肥美,有啲咸咸海水味,先$10咋,绝对会为咗只蚝再嚟😂Set lunch都好抵食,最平嘅$68,仲要平日系免+1,同朋友叫咗海鲜扁意粉、石烧纽西兰牛柳、蓝芝士冻虾沙律。扁意粉既海鲜非常足料,亦非常大碟,就算系男士都非常够食,个酱汁系香草类青酱,只系$68,性价比极高👍🏻👍🏻石烧牛肉到一样非常大份,厚厚既牛柳放于热石上,自己控制几成熟,啖啖都好味😊,牛扒嘅配菜有翠玉瓜青瓜黄瓜同鸡髀菇,我同朋友都清哂,非常juicy👍🏻蓝芝士沙律,最后先到,其实已经食到好饱,所以都只系食晒啲虾🙈虾需要自己剥壳,有四只大大只,爽口弹牙,可以解返之前啲切牛扒意粉饱足感,正。