2018-12-31
9/10.有时真系谂边度有好质数嘅生蚝都唔容易。有一两间系港岛,但系谂下要过海又唔想去。所以就试下新嘢系元朗嘅蚝bar 啦。果然抉择冇错,可以讲系我试过嘅蚝bar 之中数一数二嘅餐厅。😍😍点解要影餐包?因为由头到未佢做得好好,面包味度唔错,重点系佢暖粒粒,最啱呢d 天气暖下个胃warm up!呢几只系西班牙、爱尔兰同法国生蚝。见到都流口水🤤非常新鲜同肥美,味度同口感都💯最重要系佢雪得够冻,能够更带出佢嘅新鲜感!由侍应介绍嘅海胆刺身。。。。🤭🤭🤭真系好好食,无言!!!如果你黎要问下有冇啦,因为menu 冇但系超级推荐!海胆刺身系包左黎做两度菜,呢个龙虾risotto 配海胆刺身真系好正😍rissotto 味度比较浓,配上清甜嘅海胆真系冇得顶💯最后黎个10oz steak, 牛扒口感好好,唯一系牛味比较小。以上嘅portion 两人食啱啱好。超级满足的一餐🤤