2024-11-04
前段时间有晚孖住大胃王嚟到食特选生蚝放题$538@位~两小时可以任点任食🫶🏻🫶🏻真心觉得物有所值!!店内环境为日式风格🇯🇵而且店员服务殷勤细心~我哋都食得好畅快呢😋😋.柯打完坐低就会先上保住温嘅✨海鲜汤 俾我哋享用~啖啖咸香鲜味~除咗有汤饮~连汤料(虾&蚬)都可以食埋😝😝;跟住上枱嘅✨怀石八品 无敌适合打卡~会不时转款嘅当季食材用料上乘且卖相劲精致!!当中最钟意嘅系🐟吞拿鱼腩蓉x三文鱼籽 及 免治鸡肉棒👍🏻👍🏻;重头戏系可以任食嘅 ✨生蚝 & ✨焗蚝🦪🦪可自选不同口味~无论钟意生/熟嘅蚝都满足到!重点系只只都非常高质素!淡淡海水味配以肥美肉质~令人食唔停口🤭;另外 连任食嘅✨串烧&炸物&小食都有好几款🔥惹味又好食;食埋个✨手廷乌冬 咁就实够饱饱;仲要包咗一客✨甜品🍰劲满足!!差啲唔记得讲饮品都系任饮架~多款无酒精饮品任拣唔嬲🥤(如果系酒鬼嘅话可追加+$58 SAPPORO 生啤放题/+$88 酒精盛宴(包括果酒/梅酒/烧耐)🍻🥂大大力推荐蚝迷嚟叹番餐😚😚